BBC Alsemberg

Basketbal

BBC ALSEMBERG

BBC Alsemberg is een plek waar fans en supporters samenkomen om hun passie en ideeën te delen met een groep gelijkgestemden. We willen graag dat jij je comfortabel voelt, zodat je helemaal jezelf kunt zijn in een open omgeving waar iedereen meetelt. Sluit je vandaag nog bij ons aan en maak deel uit van onze geweldige community.

WIE WIJ ZIJN

Basketballclub Alsemberg (BBC Alsemberg) heeft een rijke traditie van meer dan 50 jaar. Momenteel telt de club ongeveer 200 actieve leden vooral uit Groot-Beersel, heeft 7 ploegen waarvan 5 in de Basketbal Vlaanderen competitie spelen.
Onze kinderen en jeugd vanaf 5 jaar staat centraal, 5 jeugdcoaches en een trainerpoule begeleiden een 120-tal spelers. Ouders worden actief betrokken bij het reilen en seilen van de club.
Onze club is trots dat het lukt kinderen en jongeren van zeer verschillende achtergrond met plezier en succes met elkaar te laten spelen en sporten. Dit wordt mogelijk gemaakt door de persoonlijke inzet van onze vrijwilligers en de vriendelijke ondersteuning van onze (uitrustings-)sponsors.

ZIN IN BASKET? 

Stuur een berichtje naar : info@bcalsemberg.be

Voorzitter

Frans Wauters

Laudinnestraat 42 , 1602 Sint Pieters Leeuw
GSM
0473 63 94 23
frans.wauters@telenet.be

Secretaris

Mireille Van Styvendael

Paul Chevroletstraat 2 , 1651 Lot
GSM
0492 64 52 62
secretaris@bcalsemberg.be